Winst voor zowel Dames 1 als Heren 1

Silvertown lions heren in de winnende flow.

Zaterdag 15 november hebben de Heren 1 van Silvertown Lions wederom gewonnen.

Na een sterk begin, stonden ze na het eerste kwart al met een 22 tegen 8 voor.

De Heren van Argos uit Mijdrecht waren duidelijk geen partij, uiteindelijk is de wedstrijd gewonnen met 69 tegen 37 voor Silvertown lions. De schoonhovense basketballers bemachtigen hiermee de tweede plek in de competitie!


Wedstrijdverslag Silvertown Lions Dames 1 vs Argon

Afgelopen vrijdag hadden de dames weer een thuiswedstrijd in de meent. Tegenstander dit keer: de dames van Argon uit Mijdrecht. Toen de tegenstanders binnenkwamen, beloofde het al een lastige pot te worden. De dames waren bijna allemaal een stuk groter dat de dames van SL!

Toen de wedstrijd begon, kwamen de flashsbacks van de vorige wedstrijd tegen Houten al snel omhoog. Wederom stond de tegenpartij een zone en was het vechten onder het bord. Ook qua scores bleven beiden partijen achter. Met een stand van 10-6 gingen de dames de rust in.

De 2e helft werd steeds zwaarder... de dames van Argon trokken bij qua aantal punten. En net als in de vorige wedstrijd werd de laatste minuut beslissend. Nu was het gelukkig Meike Tilman die haar zenuwen onder controle had en in de 10e minuut het winnend schot maakte! Met een stand van 23-21 wonnen de dames hun 5e wedstrijd op rij!

Terug naar het overzicht