Weer winst voor Dames 1

29/09/2014 - Wedstrijdverslag BS Leiden vs Silvertown Lions D1

Zondagavond, 28 september. De eerste uitwedstijd van de dames. Het begon met een kleine tegenslag. De wedstrijden ervoor liepen flink uit. Hierdoor startte de wedstrijd van de dames niet om 19.15u maar pas na achten. Een latertje ging het dus worden.

Dat de dames hierdoor een korte inspeeltijd hadden gehad was te zien in het eerste kwart van de wedstrijd. De dames moesten nog warm draaien en veel scores werden gemist. Stand na het eerste kwart: 11-7. Maar nadat de dames warm waren, waren ze los in het 2e kwart! De dames van Leiden waren jong, snel en fysiek, dus het was hard werken. En hard werd er ook gewerkt! Met een flinke inhaalslag gingen de dames met een tussenstand van 13-17 de rust in.

Het 3e kwart was dit keer eens geen terugval. Nee, de dames bleven goed samen spelen en dat wierp zijn vruchten af. De voorsprong liep verder uit naar een tussenstand van 18-31. Het vierde kwart ging de tegenstander steeds fysieker spelen. Maar dit mocht niet baten. De dames van Silvertown Lions bleven een goed teamwork laten zien en gingen uiteindelijk met een eindstand van 27-46 naar huis!


Terug naar het overzicht