Wedstrijdverslag Silvertwon Lions D1 vs Cady’73

22/12/2014 - Afgelopen vrijdag was een spannende avond voor de dames van Silvertown Lions.

Ze speelden tegen Cady’73, het andere team wat bovenaan in de competitie staat. Alleen waar de dames van SL de meeste van hun wedstrijden hebben gewonnen met slechts een paar punten verschil, won Cady’73 bijna al haar wedstrijden met hoge uitslagen. Het beloofde dus een moeilijke pot te worden.

De wedstrijd begon direct in een hoog tempo en van beiden kanten werd er goed gespeeld. De stand ging daardoor gelijk op en het eerste kwart eindigde met een stand van 10-12. Het 2e kwart voerden Cady’73 het tempo nog meer op, maar de dames van SL wisten zich goed staande te houden. De tegenstanders hadden echter een goed schot en met nog een driepunter erbij wisten ze hun voorsprong iets uit te breiden voor de ruststand: 28-33.

Het 3e kwart ging moeizaam voor de dames van SL. Het spel was wat onrustig en de schoten en vrije worpen wilden maar niet vallen. Verdedigd ging het beter, waardoor de stand voordat ze het 4e kwart ingingen nog te doen was (36-42). De wedstrijd was zeker nog niet gespeeld. De dames van SL hebben het laatste kwart er hard voor gevochten. De verdediging was goed, maar nog steeds wilden de ballen niet vallen in de aanval. Helaas is het ze niet gelukt om hun achterstand in te halen, maar ze hebben er zeker voor gestreden! De wedstrijd eindigden met de stand 39-47.

Terug naar het overzicht