Wedstrijdverslag Silvertown Lions D1 vs O.S.M.

Vrijdagavond 30 oktober speelden de dames van Silvertown Lions hun vierde wedstrijd van de competitie in de Meent. Hun tegenpartij waren de dames van O.S.M., die tot nu toe nog geen winst wisten te behalen. De opdracht van de coaches was daarom simpel: er op en er overheen!

In het begin van de wedstrijd leek deze opdracht echter niet zo simpel als van tevoren gedacht. Hoewel de eerste score wel direct van SL was, lukte het daarna even niet om de bal in het netje te krijgen. Er werden lay ups gemist en de tegenpartij wist ondertussen wel wat puntjes te maken. Maar… vanaf de 4e minuut ging het los bij SL!! De aanvallen liepen goed, er werden veel steals gemaakt en de verdediging stond als een huis. Met een tussenstand van 43-7 gingen de dames de rust in.

En in de 2e helft van de wedstrijd gingen de dames van SL gewoon verder met waar ze waren gebleven. Er was geen sprake van een slecht 3e kwart. In tegendeel zelfs! De scores bleven vallen bij thuisspelende partij en de dames uit Maarssen kregen geen kans. Met een uitslag van 93-15 werd de wedstrijd afgesloten. De 100 werd weliswaar nèt niet gehaald, maar SL is er zeker op en overheen gegaan!!

Terug naar het overzicht