Wedstrijdverslag 27 maart Heren1

Vrijdag 27 maart moesten de heren van Silvertown Lions Heren 1 basketballen tegen het team uit Krimpen aan den IJssel. De eerste wedstrijd van het seizoen werd er uit tegen dit team net verloren, het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Het team uit Krimpen staat derde, en de heren van SL vierde.

Na een sterke start in het eerste kwart van de heren van SL, kwamen de tegenstanders uit Krimpen sterk terug in het tweede kwart met een aantal 3-punters. Binnen korte tijd was er een achterstand van 8 punten.

In het derde kwart kwamen de heren van SL sterker terug en werd er een kleine voorsprong geboekt. De wedstrijd werd aan het einde van het derde kwart, en het vierde kwart een stuk fysieker. De heren van SL wisten hier hun voordeel uit te halen en de voorsprong werd verder uitgebouwd en er werd gewonnen met 12 punten verschil.

Met nog 3 wedstrijden te gaan, en op het moment op gelijke stand met het team uit Krimpen, proberen de heren van SL sterk te eindigen en te gaan voor een tweede of derde plaats. Vrijdag 10 april staat de volgende wedstrijd op het programma, tegen de heren van Red Stars, die eerste staan.

Terug naar het overzicht