WANTED.... bartijgers

18/01/2018 - Zoals jullie weten zou Max met ingang van 1 januari 2018 stoppen met het runnen van het sportcafé. Erg spijtig want als wij niks doen betekent dit dat er geen sportcafé meer is na onze training en wedstrijden. Iets wat wij allemaal niet willen denken wij.

Wij zijn daarom bezig samen met DOS om Stichting Binnensportverenigingen Schoonhoven (S.B.S.) op te zetten zodat we vanuit deze stichting de bar kunnen gaan runnen. De oprichting van S.B.S. is in volle gang. Nathalie Nagtegaal neemt voor Silvertown Lions plaats in het bestuur van deze stichting. De benodigde vergunningen moeten op naam van deze stichting aangevraagd worden bij de gemeente. Hier wordt hard aan gewerkt.

Maar… met alleen het opzetten van een stichting zijn we er nog niet.

Daarom zijn wij op zoek naar JOU.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die plaats willen nemen in de barcommissie. De barcommissie heeft een aantal taken en verantwoordelijkheden. De bar commissie word o.a. aangesteld voor het creëren van een gezellige omgeving op onze vereniging, waar iedereen zich welkom en uitgenodigd voelt om iets te drinken na de trainingen en wedstrijden of een broodje te nuttigen om de trek te stillen. Ook kan er in samenwerking met de evenementencommissie leuke feesten georganiseerd worden.

De barcommissie is dus bezig met het regelen en verzorgen van een goede enthousiaste barbezetting, die na de trainingen, wedstrijden en evenementen/feesten alle bezoekers van onze club willen voorzien van een consumptie. Hiervoor moet er een goed georganiseerd team staan, om alles in goede banen te kunnen leiden.

Wij willen ook graag de bardiensten bemannen met vrijwilligers. Als er geen of niet voldoende vrijwilligers zich aanmelden, dan gaan de bardiensten ingeroosterd worden als taak. Wij hopen daarom ook dat er voldoende vrijwilligers zich aanmelden.

Dit alles kunnen we niet zonder de hulp van een gezellige groep mensen die het leuk vinden om de vereniging daarbij te helpen.

Meld je aan als vrijwilliger voor de barcommissie of voor bardiensten bij de voorzitter of stuur een mail naar voorzitter@silvertownlions.nl

Deze oproep is voor alle ouders van jeugdleden, jeugd 18+ en seniorenleden van Silvertown Lions.


Wij hopen op jullie aanmelding.

Terug naar het overzicht