Vierde wedstrijd op rij gewonnen voor Dames 1

13/10/2014 - Wedstrijdverslag Utrecht Bullís vs Silvertown Lions D1

Zondagavond 12 oktober. De Dames reisde af naar de Galgenwaard voor hun 4e wedstrijd van het seizoen. Zondagavond, niet hun favoriete speelavond en ook nog eens in een hal waar de laatste twee keren spelers met zware blessures eindigden. De stemming aan het begin van de wedstrijd was daardoor niet ideaal.

Gelukkig wisten de dames deze stemming snel om te draaien. In de 2e minuut werden door vrije worpen de eerste punten binnengehaald. Twee voor Silvertown Lions, één voor Utrecht Bull’s. Daarna stond de verdediging van SL weer als een blok, waardoor de rest van het eerste kwart de tegenstander niet meer aan scoren toe kwam. En ook het 2e kwart werd er slechts 1x gescoord door de tegenpartij. Stand in rust: 3-16.

Het 3e kwart waren de dames sterk! De strakke verdediging werd voorgezet en ze wisten ook nog een paar mooie ballen in het net te krijgen. Tot aan de laatste minuut hadden de dames van de tegenpartij nog steeds niet gescoord. Helaas is het niet gelukt om ze op 0 te houden te tweede helft, want in de 10e minuut verdubbelde ze hun score. Maar dat mocht de pret niet drukken. Met een mooie winst van 7-31 sloten de dames hun weekend af!

Terug naar het overzicht