Opnieuw winst voor Heren Silvertown Lions

02/02/2015 - 31/01/2015 - Wedstrijdverslag Silvertown Lions H1 vs LUSV

Na de ruime winst van vorig weekend, moesten de Heren afgelopen weekend naar Leiden voor de wedstrijd tegen LUSV. De Heren gingen met veel vertrouwen naar Leiden toe.

De Heren begonnen moeizaam aan de wedstrijd en keken al snel tegen een achterstand aan. Maar door een paar rake vrije worpen van Sjors de Bruin en een driepunter van Michael Kasbergen was dit al snel weer omgebogen naar een voorsprong. De Heren sloten uiteindelijk het eerste kwart af met een voorsprong van 21-19. Na een aantal sterke fast-breaks in het tweede kwart bouwden de Heren de score uit en gingen ze de rust in met een voorsprong van 40-29.

Door een score en een driepunter van Renzo Brouwer begonnen de Heren na de rust de voorsprong meteen nog verder uit te bouwen. De Leidse studenten kwamen in het derde kwart bijna niet in hun spel door het scherpe verdedigen van de Schoonhovenaren. Silvertown ging hierdoor het vierde kwart in met een voorsprong van 55-38. Door een reeks bevliegingen van topscorer Robin van Oosten en opnieuw een driepunter van Renzo Brouwer als afsluiter stond aan het einde een stand van 77-49 op het bord.

Terug naar het overzicht