Klinkende overwinning voor Heren 1 van Silvertown Lions

29/01/2015 - 23/01/2015 - Wedstrijdverslag Silvertown Lions H1 vs BS Leiden

Het Herenteam van Silvertown Lions heeft afgelopen vrijdag in de thuiswedstrijd tegen BS Leiden een klinkende overwinning behaald. Aan het eind van de wedstrijd stond er een stand van 109-36 op het bord.

In eigen huis begonnen de Schoonhovenaren direct scherp aan de wedstrijd. Binnen een paar minuten was er al een grote voorsprong genomen. Na het eerste kwart werd er al gezegd dat de 100 gehaald moest worden. Daar werd dan ook alles aan gedaan en de ruststand was 51-21.

Ook na rust gingen de Heren weer vol er tegen aan en liepen ze nog verder uit op hun tegenstander. Mede door een dunk van topscorer Chris Bootsma werden de Leidenaren alleen maar gefrustreerder, wat bij sommige spelers van BS Leiden leidde tot gemeen spel. Het team van coach Jos Diviu liet zich hier niet door van de wijs brengen en denderde door naar een tussenstand van 74-27.

In het laatste kwart probeerden de Leidenaren de score te beperken, maar door een goede verdediging van Silvertown Lions werd het bezoekende team nog eens extra overlopen. Dit resulteerde uiteindelijk in een geweldige eindstand van 109-36. Op naar de volgende wedstrijd!

 

Terug naar het overzicht