Kampioenen seizoen 2014-2015

09/06/2015 - Het heeft even op zich laten wachten maar uiteindelijk kunnen we melden dat we in seizoen 2014-2015 2 kampioensteams hebben.

Als eerste de meisjes U16. Doordat er een wedstrijdformulier ontbrak bij de bond was het lange tijd onduidelijk of de meiden kampioen geworden waren. Dit formulier is toch nog ingestuurd dus de uitslag was bekend.
De meisjes speelden dit jaar als samengesteld team van U14, U16 en U18 meisjes met elkaar. Onder leiding van trainer/coach Lisanne en later met assistentie van Angelique werden samen met coach Bert (eerste helft seizoen) en coach Priska de nodige punten behaald wat uiteindelijk resulteerde in een kampioenschap.

Meiden... van harte gefeliciteerd!!


MU16


De jongens U18 speelden al langere tijd met elkaar. Dit jaar met een nieuwe trainer/coach Piotr, wat voor de meeste even wennen was.
Ook bij de jongens was het lange tijd onduidelijk wie er in hun poule kampioen geworden was. Op de site van de NBB stond Bourgondie op de eerste plaats en Silvertown Lions op de tweede plaats met een gelijk aantal punten. Dit was niet correct want het onderlinge resultaat geldt in dit geval. Silvertown Lions had 2 keer van Bougondie gewonnen. Uiteindelijk kregen we van de NBB bericht dat de jongens van Silvertown Lions kampioen geworden waren.

Ook de jongens van harte gefeliciteerd!!

JU18

Terug naar het overzicht