Jeugdavond 13 juni

Op vrijdag 13 juni hebben de jeugdleden van U12 tot en met U18 zich prima vermaakt in de sporthal. Terwijl de oudere jeugd druk bezig was met een poldersurvival en leuke spelletjes vermaakte de kinderen van U12 zich prima in de sporthal. Eerst werden er mooie spandoeken geschilderd omdat deze avond ook het Nederlands elftal moest spelen en daarna konden ze zich uitleven in een mini survival in de sporthal.

Nadat de oudere jeugd moe en nat van de poldersurvival terug gekomen was werd er met zijn allen voetbal gekeken. Ook dit was een succes want de orange leeuwen wonnen met maar liefst 5-1 van Spanje. Na de wedstrijd was het nog lang onrustig in de sporthal en werd er door sommige kinderen geprobeerd om te slapen. Uiteraard lukte dit niet echt maar dat mocht de pret niet drukken.

De volgende ochtend stond er een ontbijtje klaar voor alle kinderen en konden ze weer opgehaald worden door de ouders. De meeste kinderen konden diezelfde dag nog aantreden op het basketbal veld omdat het Familie Mix Toernooi op het punt stond om te beginnen. Sommige kinderen hadden maar een paar uur geslapen dus werd het een zwaar toernooi voor ze.

Deze avond werd georganiseerd door Wanda van Buren en mede dankzij haar en de vele vrijwilligers die meegeholpen hebben was de avond voor de jeugd een groot succes. Ik denk dat de kinderen zich al verheugen op de jeugdavond voor volgend jaar.

 

Terug naar het overzicht