Familie Mix Toernooi

Zoals ieder jaar willen we ook dit jaar het basketbal seizoen feestelijk afsluiten met het Familie-Mix-Toernooi en aansluitend een gezellige BBQ. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 13 juni 2015 en uiteraard zoals gewoonlijk in onze “thuis basis” Sporthal de Meent.

Stel een leuk en gezellig team samen en schrijf je in! Vraag familie, vrienden of kennissen of ze mee willen doen. Misschien weet je mensen die twijfelen of ze basketbal willen gaan spelen, wie weet kunnen we volgend jaar nieuwe leden verwelkomen!

Het mixtoernooi start om 12.00 uur ’s middags en loopt tot 18:00 uur. Jullie worden om 11.45 uur verwacht voor de opening van het toernooi. Halverwege het toernooi zal er een demonstratie wedstrijd gehouden worden door oud Heren 1 spelers. Tegelijkertijd zal op het andere veld het sponsorschieten plaats vinden. Graag ontvangen we vooraf al de formulieren zodat we voldoende tijd in kunnen ruimen voor het sponsorschieten. We hopen dat het weer een leuke dag gaat worden met hopelijk mooi weer. We rekenen er op dat de jeugd zijn best doet om sponsors te zoeken voor het sponsorschieten.

Dit jaar hebben we weer een loterij. De loten kosten €1 per stuk en 6 loten voor €5. We hopen hiermee een leuke spaarpot te maken voor de club.

Na de wedstrijden gaan we nog niet naar huis, maar gezellig met z’n allen BBQ-en. Voor deze BBQ wordt wel een bijdrage gevraagd. Samen met Max hebben we een nieuw pakket samengesteld. Max heeft beloofd dat er ruim voldoende is voor iedereen die zich opgeeft. Voor de kinderen zijn er frietjes met een lekker snackje, ranja en een ijsje toe.
Kosten voor de BBQ zijn € 12,50 p.p. en € 6,00 p.p. voor een kindermenu.
Vanzelfsprekend is iedereen welkom.

Graag horen we zo spoedig mogelijk van jullie hoe het team samengesteld is en wie er gezellig blijven BBQ-en.

Terug naar het overzicht