Familie Mix Toernooi

​Einde basketbalseizoen, familie-mix-toernooi en Barbecue. 

Zoals ieder jaar willen we ook dit jaar het basketbal seizoen feestelijk afsluiten met het Familie-Mix-Toernooi en aansluitend een gezellige gezamelijke BBQ. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 14 juni 2014 en uiteraard zoals gewoonlijk in onze thuis basis Sporthal de Meent in Schoonhoven.

Stel een leuk en gezellig team samen en schrijf je in! Vraag familie, vrienden of kennissen of ze mee willen doen. Misschien weet je mensen die twijfelen of ze basketbal willen gaan spelen, wie weet kunnen volgend jaar nieuwe leden verwelkomen! 

Het mixtoernooi start om 13.00 uur ’s middags en loopt tot 18:00 uur. Jullie worden om 12.45 uur verwacht voor de opening van het toernooi. Het sponsorschieten zal tussen de wedstrijden door plaatsvinden. Hiervoor zullen tijdens het toernooi pauzes worden ingelast. Graag ontvangen we vooraf al de formulieren zodat we voldoende tijd in kunnen ruimen voor het sponsorschieten. 

Na de wedstrijden gaan we nog niet naar huis, maar gezellig met zn allen BBQen. Voor deze BBQ wordt wel een bijdrage gevraagd. Samen met Huub hebben we een nieuw pakket samengesteld. Dit bestaat uit: kipsaté, verse hamburger, bbq-worst en filetlapje, diverse salades, stokbrood, kruidenboter, diverse sausjes en verse ananas. Huub heeft beloofd dat er ruim voldoende is voor iedereen die zich opgeeft.

Voor de kinderen zijn er frietjes met een lekker snackje en ranja.

De kosten hiervan zijn € 15,00 p.p. voor de BBQ en € 6,00 p.p. voor een kindermenu. Vanzelfsprekend is iedereen welkom. 

Graag horen we zo spoedig mogelijk van jullie hoe het team samengesteld is en wie er gezellig blijven BBQen. 

Wij hopen natuurlijk dat de hele dag en avond weer net zo succesvol zullen zijn als vorig jaar en dat we een heel sportieve, maar vooral gezellige dag zullen hebben. 

Een sportieve groet, 

De sponsor en feest commissie

Ellen Vermeij en Nathalie Nagtegaal

Inschrijfformulier Familiemix toernooi
Inschrijfformulier sponsorschieten
Regelement sponsorschieten


Terug naar het overzicht