6de winstpartij Heren 1 op rij

Vrijdag 21 november stond alweer de 8e wedstrijd van dit seizoen op het program voor Heren 1 van Silvertown Lions. Er werd gespeeld tegen Punch uit Delft, waartegen uit werd gewonnen met maar 1 punt verschil. Met al 5 gewonnen wedstrijden op rij waren de heren vastbesloten een zesde winst te pakken.

De heren openden niet zo sterk als zij voorgaande wedstrijden deden. De eerste twee kwarten ging het redelijk gelijk op en geen van beide partijen leek sterker.

Na de rust openden de tegenstanders sterker en lieten de heren van SL hun spel varen. In korte tijd werd er een achterstand opgebouwd van 27-40.

Nadat coach Jos de spelers in een time-out stevig had aangesproken, herpakten de heren van SL zich. In twee minuten tijd wisten zij terug te komen tot 40-40. Aan het einde van het derde kwart hadden de heren van SL een kleine voorsprong, welke werd uitgebouwd in het vierde kwart. Omdat het spel eindelijk weer goed liep, en de voorsprong werd uitgebouwd, besloot coach Jos geen wissels meer te doen. Uiteindelijk werd toch nog overtuigend gewonnen met 61-48.

Terug naar het overzicht