2 overwinningen in 1 week, derde op rij voor Heren1

02/11/2014 - Het heren 1 team van Silvertown lions heeft afgelopen week 2 wedstrijden gespeeld.

De eerste wedstrijd was op dinsdag 28 oktober tegen LUSV (Leiden). Het ging lang gelijk op tussen beide teams. In het laatste kwart kwamen de heren op voorsprong en door slim spel werd de voorsprong behouden en werd er gewonnen met 32-26.

Op zaterdag 1 november werd er uit gespeeld tegen Punch in Delft. Met maar 1 scheidsrechter verliep de wedstrijd rommelig en raakten 3 spelers geblesseerd. In de tweede helft kwam er een tweede scheidsrechter. Ook deze wedstrijd ging erg gelijk op, en in het laatste kwart wisten de heren wederom de voorsprong te pakken en deze net aan te behouden. In de laatste paar seconden kwam Punch terug tot 1 punt verschil door 2 drie-punters, maar de winst ging naar Silvertown Lions. De eindstand was 51-50.

Na de eerste twee wedstrijden te hebben verloren, is het vertrouwen terug in het team nu dat er drie wedstrijden op rij zijn gewonnen. Het team hoopt deze stijgende lijn door te zetten. Iedereen kijkt uit naar de volgende wedstrijd, welke gespeeld zal worden op zaterdag 8 november tegen De Wit-Grasshoppers in Katwijk.

Terug naar het overzicht